Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Macska kiállításokról

2007.12.06
A macskakiállítás egy macska szépségverseny a résztvevő macskák számára, akiket nemzetközi bírók bírálnak, ezentúlmenően egy mindenki számára látogatható kiállítás is ahol megtekinthetőek a kiállított macskák és a bírálatokat. Hétvégén szokták tartani, mindkét nap általában 10.00-18.00 között van nyítva.
 
ACFA Világkiállítás 2005 Budapest - Megnyító
A kiállításon való részvételi szándékot hivatalos nevezési lapon kell leadni a szervező egyesület felé a kiírt határidőig.
A nevezésről visszaigazolást küld az adott egyesület, a nevezési díjat vagy előre, vagy a helyszínen kell kifizetni, ezt az adott egyesület szabályzata határozza meg és a kiállítás kiírási feltételei között szokták kommunikálni. Kiállításon csak benevezett, a kiállítás hivatalos állatorvosa által beengedett macska vehet részt.
Az elért eredmények pénz díjjal nem járnak. A kiállításon kismacska nem árusítható, előjegyzés, vagy foglalás történhet és a kiállítás végeztével vihető el. A kiállítást a kiállítás hivatalos zárásig nem lehet elhagyni, mert az a cím megvonásával és a további versenyeken való részvételtől történő eltiltással járhat.
 
A kiállításokról az egyesületek, nemzetközi szövetségek honlapján, vagy szaklapokból lehet értesülni. 

 

 

 


Macskakiállítás: http://www.catshow.fw.hu/

FAMKAT: www.famkat.hu, szaklap: A MACSKA
FHMMME - Felis Hungarica: http://www.macskaegyesulet.hu/
MMME: http://www.macskamania.hu/ , szaklap: MACSKAMÁNIA 
PMCE: www.gabinet.hu  
Macskaklub lap.hu: http://www.macskaklub.lap.hu/

Macskakiállítás lap.hu: http://www.macskakiallitas.lap.hu/ 

forrás: www.bercica.hu